Luchtdicht meubilair TUE

De TU/e Campus groeit uit tot een aantrekkelijke hotspot voor studenten, onderzoekers, ondernemers, investeerders en high tech bedrijven met state-of-the-art offline en online faciliteiten. De komende jaren wordt nog volop gerenoveerd en gebouwd, maar ook nu is de campus al een levendige, groene plek in het centrum van Eindhoven. Ontdek wat de campus jou te bieden heeft, van een mooi kantoor of appartement tot sport, cultuur en congresfaciliteiten.

Naast de universiteit zijn er nog zo’n 100 bedrijven en organisaties op de campus gevestigd, van grote onderzoeksinstituten tot kleine start-ups. De TU/e campus wil een plek zijn die partijen verbindt en biedt daarom diverse mogelijkheden voor bedrijfshuisvesting

Media


Work

Bij TU/e Skillslab en TU/e Career Academy zijn ze constant op zoek naar nieuwe manieren om studenten uit te dagen. Daarom hebben ze in samenwerking met Inflate een escaperoom ontwikkeld, aangevuld met een luchtdichte desk, en leuke opblaasbare poufjes welke ze makkelijk kunnen verwisselen van cover. De producten kwamen geweldig van pas om mensen in de goede sfeer te krijgen en ze zijn bovendien makkelijk op te bergen. De luchtdichte items komen de teamworkskills van hun studenten zeker en vast ten goede!