Luchtdichte inflatable bogen Toyo Tires

Toyo Tire Benelux verzorgt sinds 1990 de verkoop, PR, communicatie, marketing en distributie van de meest geavanceerde autobanden: TOYO TIRES. Het verkoopskantoor is gevestigd in Oud Gastel en het magazijn voor de Benelux markt is gevestigd in Dortmund en staat vol met speciale banden voor de sportievere, snellere wagens, uitgebalanceerde exemplaren voor bestelwagens, unieke varianten voor 4x4 en SUV.

Media


Work

Voor de editie van de DVV Trofee veldrijden 2019-2020 is er in elke manche de Toyo Tires Quick Start. De eerste drie renners die passeren aan deze op maat gemaakte luchtdichte bogen op het einde van de eerste ronde (dus niet bij het induiken van het veld) kunnen er bonificaties verdienen voor het eindklassement.

In nauw overleg met de klant hebben wij dit item volledig op maat uitgewerkt, het heeft ook diverse voordelen.

Deze inflatable is erg snel op te stellen, bovendien is er geen blower nodig om de constructie opgeblazen te houden.

Verder kunnen deze items op diverse fronten worden ingezet met de afneembare covers die per event kunnen worden verwisseld.

Na afloop van het veldritseizoen kan deze inflatable dus een geheel andere toepassing hebben, denk maar aan de aankondiging van een opendeurweekend, of lancering van de nieuwste winterband.