Toyo Tire Benelux B.V.

Toyo Tires werkt aan de naamsbekendheid door de visibiliteit en aanwezigheid bij sport events in de Benelux.

Toyo Tires is main partner tijdens het WK BMX 2019 op Circuit Zolder. Het WK BMX is een ideale manier om het merk onder de aandacht te brengen bij een brede doelgroep. Het BMX is enorm in opkomst en populair onder diverse leeftijdscategorie├źn. Het WK is dan ook een ultiem evenement om aan deel te mogen nemen en voor enkelen een opstap naar de Olympische Spelen 2020.

Tijdens het WK BMX 2019 op circuit Zolder zijn diverse klanten en relaties uitgenodigd om zo dit spectaculaire event samen met Toyo Tires te beleven.

Media

case-toyo-tires-opblaasbare-zuilen WK bmx Zolder
case-toyo-tires-opblaasbare-zuilen-2

Work

Als logistieke partner van Toyo Tires gaat Inflate met hen in overleg om te kijken welke inflatables interessant kunnen zijn op de desbetreffende events.

Zo hebben we reeds verschillende opblaasbare objecten voor hen mogen ontwikkelen, voor het WK BMX was het van belang dat het een opvallende, en tegelijk subtiele inflatable zou zijn.

Ook de link met banden moest uiteraard aanwezig zijn, daarom opteerden we voor bandenzuilen van 5M hoog.

Omdat er ook luchtbeelden werden gemaakt kwam het logo ook bovenaan de zuilen nog eens terug.

De opblaasbare zuilen kregen een prominente plaats op het parcours achter de spectaculaire bocht, zodat ze zowel voor de toeschouwers ter plaatse, als voor de kijkers op televisie mooi in beeld kwamen.