Wolf Lubricants hospitality NAV WRC partnership

Wolf Lubricants is sinds 2019 partner van het FIA World Rally Championship. Er is niets in de motorsport dat de diversiteit, de show en de pure opwinding van het FIA World Rally Championship (WRC) evenaart. Het WRC is een van de meest gerenommeerde en belangrijkste autosportcompetities ter wereld. Het verenigt en fascineert mensen wereldwijd en toont passie en innovatie voor de autosport. Dit partnership biedt Wolf ook de perfecte gelegenheid om distributeurs en klanten de ultieme Wolf merkbeleving te geven. 

Op diverse WRC rallies worden Wolf evenementen georganiseerd, om deze mensen stijlvol te ontvangen werd aan Inflate gevraagd een hospitality zone uit te werken.

wolflubes.com

Media

Hospitality Wolf luchtdichte items Inflate WRC Portugal
WRC Portugal Case luchtdichte items Wolfoil
Airtight items WOLF OIL Belgium Fia WRC Portugal 2019

Work

In samenspraak met het brand & experience team van Wolf stelden we een eventkit samen, wetende dat de materialen in verschillende landen en in uiteenlopende omstandigheden zouden worden ingezet. 

Daarom opteerden Inflate en Wolf voor een pakket van luchtdichte opblaasbare items. Deze inflatables zijn erg makkelijk hanteerbaar en compact te vervoeren. Ook is de plaatsing van deze promomaterialen erg eenvoudig, zeker omdat Inflate altijd een duidelijke handleiding voorziet. De hospitality area vindt plaats onder 2 gekoppelde 5x5m luchtdichte tenten. We houden ook rekening met inzet in verschillende seizoenen, daarom zowel gesloten wanden, als transparante exemplaren, welke bij goede weerscondities makkelijk kunnen worden uitgeritst.